24 Ekim 2015 Cumartesi

I am Hardwell





 3 Ekim’de İstanbul Küçükçiftlik Park’da Hardwell rüzgarı esti.

Ünlü dj’in United We Are dünya turnesi kapsamındaki duraklarından biri de bu yıl İstanbul’du. Binlerce elektronik müzik severin akın ettiği konser, tam bir görsel ve işitsel show olmayı başardı desek, sanırım abartmış olmayız. Evet konsere giden birçok müzik sever Hardwell’i canlı dinlemenin haklı gururuyla ayrıldı alandan, ne de olsa o Dj Mag’in yaptığı oylama sonucu 2013 ve 2014 yılları anketlerinin 1 numaralı dj’i idi. Hadi gelin Hardwell’i biraz daha yakından tanıyalım ve İstanbul konserini mercek altına alalım…

Asıl adı Robbert van de Corput olan Henüz 27 yaşında, Hollandalı bir bebe kendisi. Küçükken büyüyünce ne olmak istiyorsun sorusunu Tiesto diye yanıtlıyormuşJ Yani tabi şaka bir yana Tiesto hayranlığını bir çok röportajında dile getiren ünlü dj’in ilk single çalışması da Tiesto iş birliğiyle hazırladığı Zero 76 isimli parçasıdır ve tam anlamıyla muh – te – şem – dir!
Asıl çıkışı 2012 Temmuz ayında çıktığı Tomorrowland sahnesinde yakalayan Haaaaardwell, daha sonrasında hit olacak setleriyle müzikseverlerden tam not olmayı başaracaktır.



Tüm bu beybifeysliği ve son yılların adından sıkça söz edilen dj’i olması bir yana ‘’seni birinci yaptırmayacağız…’’ diyecek kadar da bulunduğu yeri hak etmediğini düşünenler de olduğunu söyleyelim. Elbette olayı müzik evrenseldire bağlamak isterdim yalnız kalbimin sahiplerinin çok uzun bir süre daha Avici ve Martin Garrix olacağını söylemek zorundayım Hardoş, seni 3 hayırla uğurluyoruz bizimla değilsin!




 Dünyanın en iyi dj’i olma sıfatını hak ediyor mu hak etmiyor mu tartışaduralım, geçtiğimiz günlerde Küçükçiftlik park’ta verdiği konserle kendisi hakkında kafasında soru işaretleri olanları bile tavlamayı başardığını söyleyebiliriz. Konsere giden 10 arkadaşımdan 9’u konserin çok iyi olduğunu söyledi, bu da bana bir anketör gözüyle buraya istatiksel veriler girebilme hakkını veriyor nokta. Yani demek ki o dünyanın gerçekten en iyi dj’i. ehuehuehu




Bu da finalden. Koskoca Hardwell yahu, elinde Türk bayrağı, alandaki herkesin göğsü kabarmış, çığlık atan kızların sesi bir an kulaklarımda yankılandı, Ooo God!

Bilmeyenler için söyleyelim bu Hardwell’in İstanbuldaki 2. Konseri. İlkini geçen yıl Mayıs ayında yine Küçükçiftlik parkta verdi. İlk defa geldiğini sanıp rezil olmayın sağda solda.

















Benim en sevdiğim Hardwell parçası Apollo, peki ya sizin ki ne? Yorumlarınızı bekliyorum.

Diğer yazıda görüşmek üzere…    #helloyasmin






(Dipnot: #TOP100DJs 2015'in 1  numarası artık Dimitri Vegas & Like Mike)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder